Mielipidekirjoitukseni Uudessa Lahdessa vellovaan talousarviokeskusteluun

Share |

Keskiviikko 27.11.2013 - Maarit Tuomi


Perussuomalaiset ovat ihmisen asialla

Perussuomalaiset ovat saaneet kommentteja siitä, että kuulumme ”yhdistyneeseen vasemmistoon” tai olemme jonkin apupuolue. Emme ole kumpiakaan, vaan olemme itsenäiseen päätöksentekoon kykeneviä ja itsenäisesti ajattelevia toimijoita. Toimintamme perusteena on rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo sekä työn ja yrittämisen kunnioittaminen.   Päätöksemme valtuustoryhmänä teemme näiden periaatteiden mukaisesti.

Emme ole myöskään pelinrakentajia. Meille Perussuomalaisille Lahden tai lahtelaisten hyvinvointi ei ole pelikenttä, vaan kannamme aidosti huolta jokaisen lahtelaisen hyvinvoinnista vauvasta vaariin.  Olemme ihmisten, kansan asialla. Meillä on kuuntelevien korvien lisäksi kyky myös toimia oikeaksi kokemiemme asioiden eteenpäinviemiseksi.

Valtuustotyöskentelyssä olemme valmiita tekemään yhteistyötä kaikkien ryhmien kanssa, oli sitten kyse oikeasta tai vasemmasta laidasta tai jostain siltä väliltä. Asiat ratkaisevat. Äänestystilanteessa joudumme painamaan joko JAA tai Ei. Tyhjään äänestäminen on toki mahdollista, mutta ei olisi vastuullista toimintaa.

Maarit Tuomi (ps)
kaupunginhallituksen jäsen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini