Presidentinvaaliehdokas Timo Soinin vierailu Lahdessa 10.1.2012

Share |

Tiistai 10.1.2012 - Maarit Tuomi


Perussuomalaisten presidenttiehdokas Timo Soini vieraili Lahden Kaupunginkirjaston täpötäydessa auditoriossa, johon kaikki halukkaat eivät edes mahtuneet sisälle.

Timo Soinin esiintyminen on selkeää sekä läsnäolevaa, hän puhuu "kansan kielellä" ja vastaa hänelle asetettuihin kysymyksiin. Hän laittaa itsensä ja arvonsa peliin. Hän on sanansa mittainen mies.

Kuten Soini vaalipuheessaan korosti, on presidentin ykköstehtävä ajaa maan ja kansalaisten etuja.  Toki presidentillä on lain mukaan muitakin tehtäviä, kuten arvojohtamista, ulkopolitiikan johtamista ja armeijan ylipäällikkyyttä. Ne on tärkeitä tehtäviä, mutta tärkeintä on Suomen ja suomalaisten etujen puolustaminen. Tähän minun on helppo yhtyä oman arvomaailmani pohjalta. Ja tätä vahvaa johtamista mielestäni suomalaiset myös kaipaavat.

Soinilta kysyttiin mm. toivottaisiko hän presidentin uudenvuodenpuheessaan Jumalan siunausta ja hän vastasi, että toivottaisi. Myöskin puolustusvoimien leikkauksiin hän vaikuttaisi ylipäällikkönä niin, että julkisen mielipiteen voimakkaan vastustuksen takia ne peruttaisiin.

Ennakkoäänestys alkaa huomenna ja toivottavasti vaaleissa käy niin kuin Soini Lahdessa totesi: "Tavoite on selvä, ensimmäisellä kierroksella kakkonen, toisella ykkönen!"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini