Akkuja lataamassa

Share |

Lauantai 6.10.2012 klo 22.09


Olen täyttänyt erilaisia vaalikoneita, suunnitellut mainoksiani sekä esitteitäni ja odottanut sitä NUMEROA. Ja tulihan se sieltä vihdoinkin, joten vaalityö sekä esitteiden painaminen voitiin polkaista kunnolla käyntiin.

Keskiviikkona olimme markkinatorilla Lahden kauppatorilla. Soinikin ehti piipahtamaan siellä ja ehdin tervehtimään häntä vain pikaisesti, koska lehdistö odotti hänen haastatteluaan (ja ihmismassa). Ihmiset olivat kiinnostuneita meistä ja saimme paljon positiivista ja kannustavaa palautetta. Sain jaettua myös esitteitäni sekä keskustella monien ihmisten kanssa.

Yritän tässä vaalihumussa samalla tehdä opiskeluihini liittyvää näyttösuunnitelmaa, joten haasteita ainakin riittää. Vuorotyö, opiskelu ja vaalit samaan aikaan. Hyvin olen kuitenkin jaksanut paneutua molempiin, koska motivaationi ja intoni vievät minua eteenpäin. Myös perheeni tukee ja kannustaa minua.

Oli kuitenkin ihanaa tulla viettämään lauantaipäivää tänne mökille. Täällä luonnon helmassa on hyvä ladata akkujaan ja rauhoittua. Olen tosin tehnyt täällä opiskeluihini liittyviä tehtäviä, mutta haravointi on mukavasti katkaissut puurtamistani. Ja haravoitavaahan täällä todellakin riittää.

Illalla vielä saunaan ja ehkä uimaankin. Yöksi sitten kotiin, niin jaksaa taas herätä huomenna aamuvuoroon akut ladattuna hoitamaan vanhuksia, jotka ovat kiitollisia kaikesta siitä hoidosta ja huolenpidosta, jota heille annamme.

 

”Sitten kun en enää muista nimeäni, sitten kun tämä
päivä on sekoittunut eiliseen, sitten kun aikuiset
lapseni ovat kasvaneet muistoissani pieniksi  jälleen,
sitten kun en ole enää tuotava yksilö! Kohdelkaa
minua silloinkin ihmisenä, välittäkää minusta, antakaa
rakkautta, koskettakaa hellästi. Kello hidastaa, eräänä
päivänä se pysähtyy kokonaan, mutta siihen on vielä
aikaa! Antakaa minulle arvokas vanhuus!”
(kirjoittanut tuntematon)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini